Transport naar Finland doet u met Freight Frame

transport naar FinlandBent u op zoek naar een bedrijf met vele jaren ervaring? Dan bent u bij Freight Frame transport naar Finland aan het juiste adres! Zij verzorgen verschillende transporten tussen de Benelux, Scandinavië en de Baltische Staten. De cross dock locaties maken doorvoer van en naar West en Zuid Europa mogelijk.

Over transport naar Finland

Freight Frame doet het transport naar Finland met hun eigen materieel. Zo beschikken zij over een groot assortiment aan verschillende trailers zoals megatrailers, koeltrailers en kastenwagens. Daarnaast bieden zij ook faciliteiten aan voor cross dock in Nederland en Finland. Uw goederen zullen in zeer goede handen zijn bij Freight Frame. Voor vragen kunt u gemakkelijk contact opnemen.

Eigen ervaring met transport naar Finland

Onlangs heb ik Freight Frame ingeschakeld om een aantal pallets naar het buitenland te vervoeren. In totaal moesten 4 pallets voor transport naar Finland. Dit is een relatief klein aantal pallets. Ik vroeg mij daarom in het begin ook af of het mogelijk was. Ik heb contact met hen opgenomen om deze vraag te stellen. Al snel kreeg ik een duidelijk antwoord terug. Zo gaven ze aan dat transport naar Finland vanaf 1 pallet al de moeite waard is om Freight Frame in te schakelen. Dit is erg voordelig en weinig bedrijven vervoeren al vanaf 1 pallet. Ik heb vervolgens besloten om de goederen door hen te laten verzenden. Ik ben erg blij met de service die zij bieden en ik zou het ook iedereen aanraden voor transport naar Finland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *