Occasions binnen autobedrijf Motech

Naast autoreparaties kunt u bij autobedrijf Motech ook terecht voor occasions. Op de website kunt u al deze occasions bekijken. Een aantal voorbeelden van occasions die Motech aanbiedt zijn, Opel Astra 1.4t ecotec design edition 103kW aut, Daewoo Matiz 1.0 class en MINI Mini 1.6 cooper 90 kW. Op de website zijn nog een aantal andere occasions te zien. Bij alle occasions zijn afbeeldingen toegevoegd en u kunt de prijs bekijken. U kunt de occasion zowel op de website als in het echt bekijken bij de vestiging van autobedrijf Motech.  

 

Persoonlijke ervaring met autobedrijf Motech

Ik was op zoek naar een occasion, na wat zoeken op het internet kwam ik op de website van autobedrijf Motech terecht. De MINI Mini 1.6 cooper 90 kW zag er prachtig uit op de afbeeldingen en de prijs van deze occasion sprak mij direct aan. Uiteindelijk besloot ik langs autobedrijf Motech in Zevenaar te gaan. De occasion zag er erg mooi uit en na advies van de medewerker besloot ik de MINI Mini 1.6 cooper 90 kW te kopen. Ik ben super tevreden met mijn auto. Ik raad het zeker aan langs autobedrijf Motech te gaan voor mooie tweedehands autos en eerlijk advies!

 

Contact opnemen met dit bedrijf

Op de website van autobedrijf Motech zijn de contactgegevens van dit bedrijf te vinden. Daarnaast kunt u een contactformulier via de website in te vullen om snel contact op te nemen met autobedrijf Motech.

 

Meer weten over auto’s? Kijk dan ook hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *